Bijzondere beelden: vrachtwagen in Eindhoven vat vlam door smeulend wespennest

Bijzondere beelden: vrachtwagen in Eindhoven vat vlam door smeulend wespennest

Donderdag 31 augustus 2023 om 16:34

In Eindhoven vatte een vrachtwagen vlam als gevolg van een smeulend wespennest, wat resulteerde in een brand. Het vuur brak uit in de laadruimte van de truck en veroorzaakte aanzienlijke schade.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: <em>vrachtwagen</em> in <em>Eindhoven</em> vat vlam door smeulend <em>wespennest</em> In Eindhoven vatte een vrachtwagen vlam als gevolg van een smeulend wespennest, wat resulteerde in een brand. Het vuur brak uit in de laadruimte van de truck en veroorzaakte aanzienlijke schade. Tekst gaat verder onder de video. WespennestKort daarvoor werd het wespennest ontdekt te midden van gerooide bomen. Het nest werd met vuur vernietigd en samen met het hout van de bomen in de vrachtwagentrailer gegooid. Het vermoeden is dat de vrachtwagen in brand vloog omdat het wespennest nog smeulde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd' (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: man op heterdaad betrapt bij brandstichting MediaMarkt Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :

Wespennest
Kort daarvoor werd het wespennest ontdekt te midden van gerooide bomen. Het nest werd met vuur vernietigd en samen met het hout van de bomen in de vrachtwagentrailer gegooid. Het vermoeden is dat de vrachtwagen in brand vloog omdat het wespennest nog smeulde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's