Hart van Nederland: omstanders redden scootmobieler uit Twentekanaal (video)

Hart van Nederland: omstanders redden scootmobieler uit Twentekanaal (video)

Donderdag 31 augustus 2023 om 17:15

<em>Hart van Nederland</em>: omstanders redden scootmobieler uit Twentekanaal (video) In Enschede is donderdagmiddag een man met zijn scootmobiel het Twentekanaal ingereden. Volgens getuigen zouden omstanders hem achterna zijn gedoken en wisten zij de man boven water te houden tot de hulpdiensten kwamen. Volgens Hart van Nederland hoorden de omstanders een plons en zijn toen gaan kijken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Gasexplosie in Hengelo: buurtbewoners geschokt door brandende buurman (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Enschede is donderdagmiddag een man met zijn scootmobiel het Twentekanaal ingereden. Volgens getuigen zouden omstanders hem achterna zijn gedoken en wisten zij de man boven water te houden tot de hulpdiensten kwamen. Volgens Hart van Nederland hoorden de omstanders een plons en zijn toen gaan kijken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's