Gasexplosie in Hengelo: buurtbewoners geschokt door brandende buurman (video)

Gasexplosie in Hengelo: buurtbewoners geschokt door brandende buurman (video)

Donderdag 31 augustus 2023 om 14:38

In Hengelo heeft zich afgelopen nacht een brand voorgedaan in een flatgebouw als gevolg van een gasexplosie. Twee gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Alle twaalf appartementen zijn ontruimd, en de veertien bewoners worden elders in de stad opgevangen.

Tekst gaat verder onder de video.

Gasexplosie in <em>Hengelo</em>: buurtbewoners geschokt door <em>brandende buurman</em> (video) In Hengelo heeft zich afgelopen nacht een brand voorgedaan in een flatgebouw als gevolg van een gasexplosie. Twee gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Alle twaalf appartementen zijn ontruimd, en de veertien bewoners worden elders in de stad opgevangen. Tekst gaat verder onder de video. Geschokte buurtbewonersBuurtbewoners reageren geschokt voor de camera van Hart van Nederland. "Er kwam een man gillend naar buiten, hij stond helemaal in de fik, eigenlijk zie je dat in films", vertelt een bewoner. Toen de bewoner weer de flat in rende om te kijken of er nog bewoners vastzaten, bleek dat ook het geval te zijn: "Ik heb overal geklopt en alles, en toen kwamen er twee mensen van twee hoog nog naar buiten. Het leek net een oorlogsgebied." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Video: man op heterdaad betrapt bij brandstichting MediaMarkt Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws :

Geschokte buurtbewoners
Buurtbewoners reageren geschokt voor de camera van Hart van Nederland. "Er kwam een man gillend naar buiten, hij stond helemaal in de fik, eigenlijk zie je dat in films", vertelt een bewoner. Toen de bewoner weer de flat in rende om te kijken of er nog bewoners vastzaten, bleek dat ook het geval te zijn: "Ik heb overal geklopt en alles, en toen kwamen er twee mensen van twee hoog nog naar buiten. Het leek net een oorlogsgebied."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's