Johan Derksen fileert Volkskrant-artikel over Spaanse bondsvoorzitter: 'Allemaal mensen die willen deugen'

Johan Derksen fileert Volkskrant-artikel over Spaanse bondsvoorzitter: 'Allemaal mensen die willen deugen'

Vrijdag 1 september 2023 om 12:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

De controverse rond de kus van Luis Rubiales houdt al wekenlang de aandacht vast. Gisteravond werd in Vandaag Inside het onderwerp opnieuw besproken en gaf Johan Derksen zijn reactie op een artikel in de Volkskrant over de ongevraagde kus van de Spaanse bondsvoorzitter.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> fileert <em>Volkskrant-artikel</em> over <em>Spaanse bondsvoorzitter</em>: 'Allemaal mensen die willen deugen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 31 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. De controverse rond de kus van Luis Rubiales houdt al wekenlang de aandacht vast. Gisteravond werd in Vandaag Inside het onderwerp opnieuw besproken en gaf Johan Derksen zijn reactie op een artikel in de Volkskrant over de ongevraagde kus van de Spaanse bondsvoorzitter. Tekst gaat verder onder de video. 'Allemaal mensen die willen deugen'Volgens Derksen besteden 'alle mensen die willen deugen' er te veel aandacht aan. Hij zei: "De Volkskrant is natuurlijk een krant waar heel veel mensen bij zitten die willen deugen. Willem Vissers kreeg veel ingezonden brieven over zijn column, terwijl het een keurige column was. Nu hebben ze vandaag aan een zekere Martine Prange, een hoogleraar filosofie aan de Universiteit van Tilburg, twee pagina’s gegeven om haar onderbuikgevoelens de vrije loop te geven." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

'Allemaal mensen die willen deugen'
Volgens Derksen besteden 'alle mensen die willen deugen' er te veel aandacht aan. Hij zei: "De Volkskrant is natuurlijk een krant waar heel veel mensen bij zitten die willen deugen. Willem Vissers kreeg veel ingezonden brieven over zijn column, terwijl het een keurige column was. Nu hebben ze vandaag aan een zekere Martine Prange, een hoogleraar filosofie aan de Universiteit van Tilburg, twee pagina’s gegeven om haar onderbuikgevoelens de vrije loop te geven."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's