Jet van Nieuwkerk over nieuw kookprogramma Jet Eet Mee: 'Ik ga met ze koken'

Jet van Nieuwkerk over nieuw kookprogramma Jet Eet Mee: 'Ik ga met ze koken'

<em>Jet van Nieuwkerk</em> over nieuw kookprogramma <em>Jet Eet Mee</em>: 'Ik ga met ze koken' Voor het nieuwe programma Jet Eet Mee heeft presentatrice Jet van Nieuwkerk de hele zomer doorgebracht bij vrienden, vriendinnen, families en sportclubs. Samen met hen bereidde ze zomerse BBQ- en pizzagerechten, en in de loop van de maaltijdbereidingen deelden ze ook hun meest ontroerende persoonlijke verhalen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Jet Eet Mee is vanaf vrijdag 1 september om 16:15 uur wekelijks te zien op NET 5. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Jet Eet Mee terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Shownieuws: 'Opluchtig voor Marco Borsato' Bekijk deze video » Zien: Bibi Breijman geeft zich bloot in clip eerste single Toverdrank over zware periode Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 1 september 2023 om 14:58

Voor het nieuwe programma Jet Eet Mee heeft presentatrice Jet van Nieuwkerk de hele zomer doorgebracht bij vrienden, vriendinnen, families en sportclubs. Samen met hen bereidde ze zomerse BBQ- en pizzagerechten, en in de loop van de maaltijdbereidingen deelden ze ook hun meest ontroerende persoonlijke verhalen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Jet Eet Mee is vanaf vrijdag 1 september om 16:15 uur wekelijks te zien op NET 5. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Jet Eet Mee terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's