Video: ontruiming van tientallen woningen in Den Haag vanwege ernstige wateroverlast

Video: ontruiming van tientallen woningen in Den Haag vanwege ernstige wateroverlast

Video: ontruiming van <em>tientallen woningen</em> in <em>Den Haag</em> vanwege ernstige <em>wateroverlast</em> In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tientallen woningen in een wooncomplex aan de Carolina van Nassaustraat in Den Haag geëvacueerd vanwege ernstige wateroverlast. De bewoners zijn tijdelijk ondergebracht in het nabijgelegen NH Hotel. Omstreeks 04.00 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege meldingen van wateroverlast in het gebouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vliegtuigje vliegt in brand op luchthaven Budel (video) Bekijk deze video » Zien: schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid laat slachtoffer zwaargewond achter Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 3 september 2023 om 14:18

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden tientallen woningen in een wooncomplex aan de Carolina van Nassaustraat in Den Haag geëvacueerd vanwege ernstige wateroverlast. De bewoners zijn tijdelijk ondergebracht in het nabijgelegen NH Hotel. Omstreeks 04.00 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege meldingen van wateroverlast in het gebouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's