Video: zwaargewonde man uit Enkhuizen overlijdt in ziekenhuis, 40-jarige man aangehouden

Video: zwaargewonde man uit Enkhuizen overlijdt in ziekenhuis, 40-jarige man aangehouden

Zondag 3 september 2023 om 14:14

Zaterdagmiddag heeft de politie een 40-jarige man uit Bovenkarspel, Noord-Holland, aangehouden in verband met het mogelijke verband met de dood van een man uit Enkhuizen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: zwaargewonde man uit <em>Enkhuizen</em> overlijdt in ziekenhuis, <em>40-jarige man</em> aangehouden Zaterdagmiddag heeft de politie een 40-jarige man uit Bovenkarspel, Noord-Holland, aangehouden in verband met het mogelijke verband met de dood van een man uit Enkhuizen. Tekst gaat verder onder de video. Zwaargewond aangetroffenDonderdagochtend werd een 41-jarige man zwaargewond aangetroffen in een pand in Grootebroek, een plaats die, net als Bovenkarspel, onderdeel is van de gemeente Stede Broec. Twee dagen later is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie op zondag. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Mona Keijzer favoriet als premierskandidaat, BBB wint fors in peilingen Bekijk deze video » Zien: schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid laat slachtoffer zwaargewond achter Bekijk deze video »
Nieuws :

Zwaargewond aangetroffen
Donderdagochtend werd een 41-jarige man zwaargewond aangetroffen in een pand in Grootebroek, een plaats die, net als Bovenkarspel, onderdeel is van de gemeente Stede Broec. Twee dagen later is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie op zondag.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's