Zien: presenteert Linda de Mol Postcode Loterij Miljoenenjacht op opgepimpte crocks?

Zien: presenteert Linda de Mol Postcode Loterij Miljoenenjacht op opgepimpte crocks?

Zondag 3 september 2023 om 21:23

Ook in het nieuwe seizoen van Linda de Mols Postcode Loterij Miljoenenjacht is dé trap erbij. Ondanks haar gebroken voet is de presentatrice heelhuids van die trap af gekomen, weliswaar met een beetje hulp. En niet op de gebruikelijke hoge hakken want dat lukt voorlopig niet met haar dikke voet. Maar hoe dan wel? Bekijk het in het fragment van Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder.

Zien: presenteert <em>Linda de Mol</em> <em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em> op opgepimpte crocks? Ook in het nieuwe seizoen van Linda de Mols Postcode Loterij Miljoenenjacht is dé trap erbij. Ondanks haar gebroken voet is de presentatrice heelhuids van die trap af gekomen, weliswaar met een beetje hulp. En niet op de gebruikelijke hoge hakken want dat lukt voorlopig niet met haar dikke voet. Maar hoe dan wel? Bekijk het in het fragment van Postcode Loterij Miljoenenjacht hieronder. Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag 3 september bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Linda de Mol naar ziekenhuis gebracht na val op buitentrap Bekijk deze video » Patty Brard lacht om Crocs van Linda de Mol: "Dat is zo niet Linda" (video) Bekijk deze video » Ik hou van Holland gemist? Teamcaptain Richard Groenendijk beleeft knallend debuut Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht start zondag 3 september bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's