'Folteren' van Thomas van Groningen bij Op1 zorgt voor grootste lol bij Vandaag Inside

'Folteren' van Thomas van Groningen bij Op1 zorgt voor grootste lol bij Vandaag Inside

Donderdag 14 september 2023 om 08:51

In Vandaag Inside kijken de heren met de grootste lol terug op het ‘folteren’ van Thomas van Groningen bij talkshow Op1 afgelopen dinsdagavond.

Cirkel
Wilfred Genee denkt dat ze bij Thomas een apparaat ingebracht hebben. René schatert van het lachen want hij denkt aan iets heel anders. Johan Derksen doet ook een duit in het zakje en zo is de cirkel weer rond. Wat was er precies aan de hand met Thomas van Groningen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Folteren' van <em>Thomas van Groningen</em> bij <em>Op1</em> zorgt voor grootste lol bij <em>Vandaag Inside</em> In Vandaag Inside kijken de heren met de grootste lol terug op het ‘folteren’ van Thomas van Groningen bij talkshow Op1 afgelopen dinsdagavond. CirkelWilfred Genee denkt dat ze bij Thomas een apparaat ingebracht hebben. René schatert van het lachen want hij denkt aan iets heel anders. Johan Derksen doet ook een duit in het zakje en zo is de cirkel weer rond. Wat was er precies aan de hand met Thomas van Groningen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Op1: 'Boek Esther Ouwehand (PvdD) nog niet gesloten' Bekijk deze video » Als vanouds: Jan Boskamp geeft Wilfred Genee een klap: 'Je moet normaal doen!' Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's