Shownieuws: Amsterdam neemt afscheid van Erwin Olaf in de Westerkerk

Shownieuws: Amsterdam neemt afscheid van Erwin Olaf in de Westerkerk

Amsterdam nam maandag afscheid van zijn geliefde fotograaf Erwin Olaf, die vorige week onverwachts overleed. 'Hij lag opgebaard in de Westerkerk en niet iedereen die daar in de rij stond wist dat de kist open zou zijn dus dat is dan altijd even slikken', vertelt Evert Santegoeds.

'Besloten kring'
Meer dan duizend mensen waren naar de kerk gekomen, waaronder ook BN'ers als Bridget Maasland en Anna Drijver. Woensdag is het afscheid in besloten kring en daarna is er een groot feest bij het Homomonument.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: Amsterdam neemt afscheid van <em>Erwin Olaf</em> in de Westerkerk Amsterdam nam maandag afscheid van zijn geliefde fotograaf Erwin Olaf, die vorige week onverwachts overleed. 'Hij lag opgebaard in de Westerkerk en niet iedereen die daar in de rij stond wist dat de kist open zou zijn dus dat is dan altijd even slikken', vertelt Evert Santegoeds. 'Besloten kring'Meer dan duizend mensen waren naar de kerk gekomen, waaronder ook BN'ers als Bridget Maasland en Anna Drijver. Woensdag is het afscheid in besloten kring en daarna is er een groot feest bij het Homomonument. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: wereldberoemde fotograaf Erwin Olaf onverwachts overleden op 64-jarige leeftijd Bekijk deze video » Shownieuws blikt terug op leven Erwin Olaf: van erotische kunst tot koningin Máxima Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Amsterdam neemt afscheid van Erwin Olaf in de Westerkerk

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV