Bijzondere rap-act in Holland's Got Talent: 'Indrukwekkend!' (video)

Bijzondere rap-act in Holland's Got Talent: 'Indrukwekkend!' (video)

Zaterdag 30 september 2023 om 16:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Jamai Looman en Buddy Vedder raken backstage in gesprek met Macgyver en kunnen hun oren niet geloven. Macgyver is goed in freestylen en vraagt of de presentatoren voorwerpen voor hem kunnen opzoeken. Tijdens zijn act staat hij geblinddoekt op het podium en gaat met de voorwerpen van het tweetal een rap maken. En met succes. 'Dit is heel indrukwekkend.'

Bijzondere rap-act in <em>Holland's Got Talent</em>: 'Indrukwekkend!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Jamai Looman en Buddy Vedder raken backstage in gesprek met Macgyver en kunnen hun oren niet geloven. Macgyver is goed in freestylen en vraagt of de presentatoren voorwerpen voor hem kunnen opzoeken. Tijdens zijn act staat hij geblinddoekt op het podium en gaat met de voorwerpen van het tweetal een rap maken. En met succes. 'Dit is heel indrukwekkend.' Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bijzondere rap-act in Holland's Got Talent: 'Indrukwekkend!' (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's