Heftige beelden: 30-jarige Litouwer overleden na tragisch ongeval met oogstmachine in Limburg

Heftige beelden: 30-jarige Litouwer overleden na tragisch ongeval met oogstmachine in Limburg

Woensdag 4 oktober 2023 om 18:45

Bij een tragisch incident in Sevenum, Limburg, is een 30-jarige man uit Litouwen om het leven gekomen. Hij raakte betrokken bij een ongeval met een oogstmachine in een maisveld.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>30-jarige Litouwer</em> overleden na tragisch ongeval met <em>oogstmachine</em> in <em>Limburg</em> Bij een tragisch incident in Sevenum, Limburg, is een 30-jarige man uit Litouwen om het leven gekomen. Hij raakte betrokken bij een ongeval met een oogstmachine in een maisveld. Tekst gaat verder onder de video. Tragisch ongevalNa onderzoek gaat de politie uit van een tragisch ongeval. De man is hoogstwaarschijnlijk geraakt door een maishakselaar en kwam hierbij om het leven. Het veld waar het incident plaatsvond, was eerder die ochtend geoogst. Vermoedelijk lag de man te slapen tussen het 2 meter hoge mais en werd hij onverwacht geconfronteerd met de oogstmachine. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schokkende vondst: twee lichamen aangetroffen in woning Drunen (video) Bekijk deze video » Video: dodelijk slachtoffer en drie gewonden na woningbrand in Gouda Bekijk deze video »
Nieuws :

Tragisch ongeval
Na onderzoek gaat de politie uit van een tragisch ongeval. De man is hoogstwaarschijnlijk geraakt door een maishakselaar en kwam hierbij om het leven. Het veld waar het incident plaatsvond, was eerder die ochtend geoogst. Vermoedelijk lag de man te slapen tussen het 2 meter hoge mais en werd hij onverwacht geconfronteerd met de oogstmachine.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's