Oud-CDA'er Elco Brinkman blikt terug op leven in de politiek

Oud-CDA'er Elco Brinkman blikt terug op leven in de politiek

Elco Brinkman is een icoon binnen het CDA. Hij was Kamervoorzitter van zowel de Eerste als Tweede Kamer, fractievoorzitter en minister na zijn entree in de politiek in 1982. Nu blikt hij terug op de historische verkiezingsnederlaag van 1994 in zijn memoires.

Brinkman-shuffle
Eén van de meest revolutionaire ideeën die Brinkman samen met zijn spindoctor Frits Wester bedacht, was de Brinkman-shuffle. Hierbij presenteerde Brinkman, al lopend over het podium, het verkiezingsprogramma van het CDA. Dat was in die tijd baanbrekend: de meesten stonden stijf achter het spreekgestoelte van een papiertje te lezen.

Oud-CDA'er Elco Brinkman blikt terug op leven in de politiek Elco Brinkman is een icoon binnen het CDA. Hij was Kamervoorzitter van zowel de Eerste als Tweede Kamer, fractievoorzitter en minister na zijn entree in de politiek in 1982. Nu blikt hij terug op de historische verkiezingsnederlaag van 1994 in zijn memoires. Wordt Sybrand Buma de burgemeester van Leeuwarden? Bekijk deze video » Brinkman-shuffleEén van de meest revolutionaire ideeën die Brinkman samen met zijn spindoctor Frits Wester bedacht, was de Brinkman-shuffle. Hierbij presenteerde Brinkman, al lopend over het podium, het verkiezingsprogramma van het CDA. Dat was in die tijd baanbrekend: de meesten stonden stijf achter het spreekgestoelte van een papiertje te lezen.
Nieuws :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oud-CDA'er Elco Brinkman blikt terug op leven in de politiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV