Video: Marco Bakker vertolkt schitterende versie van 'Kalmte' in Beste Zangers

Video: Marco Bakker vertolkt schitterende versie van 'Kalmte' in Beste Zangers

Video: <em>Marco Bakker</em> vertolkt schitterende versie van 'Kalmte' in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het allereerste nummer dat MEAU ooit heeft uitgebracht, kreeg een prachtige uitvoering in Beste Zangers van Marco Bakker: 'Kalmte'. Hij transformeerde het in een wals, waarbij poëzie werd gedragen door muziek. Tekst gaat verder onder de video. Marco Bakker - Kalmte | Beste Zangers 2023 MEAUMEAU's muzikale reis nam een opmerkelijke wending met haar nummer 'Dat Heb Jij Gedaan', dat niet alleen haar doorbraak markeerde, maar ook de hitlijsten veroverde. Geïnspireerd door een vorige relatie, raakte dit lied een emotionele snaar bij het publiek en werd het bekroond met prijzen zoals de 3FM Megahit en de NPO Radio 2 TopSong. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaterdag 7 oktober 2023 om 21:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het allereerste nummer dat MEAU ooit heeft uitgebracht, kreeg een prachtige uitvoering in Beste Zangers van Marco Bakker: 'Kalmte'. Hij transformeerde het in een wals, waarbij poëzie werd gedragen door muziek.

Tekst gaat verder onder de video.

MEAU
MEAU's muzikale reis nam een opmerkelijke wending met haar nummer 'Dat Heb Jij Gedaan', dat niet alleen haar doorbraak markeerde, maar ook de hitlijsten veroverde. Geïnspireerd door een vorige relatie, raakte dit lied een emotionele snaar bij het publiek en werd het bekroond met prijzen zoals de 3FM Megahit en de NPO Radio 2 TopSong.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's