Zien: vanavond een extra Op1 over de oorlog in en rond Israël

Zien: vanavond een extra Op1 over de oorlog in en rond Israël

Zien: vanavond een extra <em>Op1</em> over de oorlog in en rond <em>Israël</em> Vanwege de oorlog in en rond Israël wordt vanavond een extra uitzending van talkshow Op1 uitgezonden. Met onder andere hoogleraar Joodse geschiedenis Bart Wallet, politicoloog Radi Suudi en voormalig Nederlands diplomaat Berber van der Woud wordt het laatste nieuws besproken. Vanavond een extra #Op1 over de oorlog in en rond Israël. Het geweld heeft bijna 1000 mensen het leven gekost en het aantal slachtoffers blijft stijgen. Israël zet ondertussen stappen om formeel de staat van oorlog uit te roepen. We bespreken het laatste nieuws met onder anderen… pic.twitter.com/p5QRHbeAaZ— Op1 (@op1npo) October 8, 2023 De extra uitzending van Op1 is te zien om 22:10 uur op NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. 'Folteren' van Thomas van Groningen bij Op1 zorgt voor grootste lol bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Jesse Klaver: 'Het is niet het beste voor Nederland als ik premier zou worden' (Op1) Bekijk deze video » Op1: mensen met dementie willen niet de hele dag naar André Rieu luisteren Bekijk deze video »
Zondag 8 oktober 2023 om 21:26

Vanwege de oorlog in en rond Israël wordt vanavond een extra uitzending van talkshow Op1 uitgezonden. Met onder andere hoogleraar Joodse geschiedenis Bart Wallet, politicoloog Radi Suudi en voormalig Nederlands diplomaat Berber van der Woud wordt het laatste nieuws besproken.

De extra uitzending van Op1 is te zien om 22:10 uur op NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's