Verhuizing bij De Meilandjes: Maxime Meiland gaat haar droomhuis verlaten

Verhuizing bij De Meilandjes: Maxime Meiland gaat haar droomhuis verlaten

Verhuizing bij <em>De Meilandjes</em>: Maxime Meiland gaat haar <em>droomhuis</em> verlaten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan opnieuw verhuizen. Na een bevestiging van haar moeder Erica laat ook Maxime zich nu uit over de volgende verhuizing in korte tijd. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met alle huizen waarin Maxime heeft gewoond. Droomhuis?Gisteren, maandag 9 oktober, verscheen er een foto van hun huis op de Instagram van een Noordwijkse makelaar. Erg is opmerkelijk, want in november 2022 kochten ze het huis. In februari is ze daar met haar gezin gaan wonen. Hoewel ze het hun ‘droomhuis’ noemden en er nooit meer weg wilden, is daar dus toch verandering in gekomen. Het staat nog niet officieel te koop, maandag was alleen een preview. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Bekijk de beelden: sfeervolle fandag van de Meilandjes Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Sinds Claire zes is wordt ze rebelser' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 10 oktober 2023 om 09:18

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan opnieuw verhuizen. Na een bevestiging van haar moeder Erica laat ook Maxime zich nu uit over de volgende verhuizing in korte tijd. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met alle huizen waarin Maxime heeft gewoond.

Droomhuis?
Gisteren, maandag 9 oktober, verscheen er een foto van hun huis op de Instagram van een Noordwijkse makelaar. Erg is opmerkelijk, want in november 2022 kochten ze het huis. In februari is ze daar met haar gezin gaan wonen. Hoewel ze het hun ‘droomhuis’ noemden en er nooit meer weg wilden, is daar dus toch verandering in gekomen. Het staat nog niet officieel te koop, maandag was alleen een preview.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's