Première van Net als in de Film: "Benja Bruijning is van het podium gevallen"

Première van Net als in de Film: "Benja Bruijning is van het podium gevallen"

Première van <em>Net als in de Film</em>: &quot;Benja Bruijning is van het podium gevallen&quot; Vanaf aankomende donderdag kunnen we Net als in de Film zien in de Nederlandse bioscopen. Shownieuws was aanwezig bij de première. Bekijk hieronder beelden van de rode loper. SchoolbandDe hoofdrolspelers van Net als in de Film zijn Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning). Zij lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Benja vertelt aan Shownieuws dat hij van het podium is gevallen tijdens het opnemen van de film. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met beelden van de première en het ongelukkige verhaal van Benja. Net als in de Film is vanaf donderdag 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Evert Santegoeds over moorddreiging Tim Hofman: "Je zoekt het zelf op" Bekijk deze video » Nicol Kremers shockeert in rechtbank: 'Leg me op straat en rijd me maar dood' (video) Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 10 oktober 2023 om 13:31

Vanaf aankomende donderdag kunnen we Net als in de Film zien in de Nederlandse bioscopen. Shownieuws was aanwezig bij de première. Bekijk hieronder beelden van de rode loper.

Schoolband
De hoofdrolspelers van Net als in de Film zijn Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning). Zij lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Benja vertelt aan Shownieuws dat hij van het podium is gevallen tijdens het opnemen van de film. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met beelden van de première en het ongelukkige verhaal van Benja.

Net als in de Film is vanaf donderdag 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's