Kijkers niet laaiend enthousiast over Één grote familie: 'Saai' en 'irritante kinderen'

Kijkers niet laaiend enthousiast over Één grote familie: 'Saai' en 'irritante kinderen'

Maandag 16 oktober 2023 om 16:31

Lees ook onze serierecensie van Eén grote familie.

Sinds zaterdag kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe humoristische dramaserie Één grote familie, van de hand van Chantal Janzen. Het gaat over samengestelde gezinnen, een voor velen herkenbaar onderwerp. In Shownieuws worden de reacties op de serie besproken en Eline de Ruig laat weten dat een aantal kijkers het inderdaad een herkenbare, heerlijke ‘wegkijk-serie’ vindt. Aan de andere kant zijn er ook negatieve reacties, zo wordt geklaagd dat de serie ‘saai’ is en dat de kinderen nogal ‘irritant’ zijn…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Één grote familie is sinds zaterdag 14 oktober te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Één grote familie terugkijken bij Gids.tv.

Kijkers niet laaiend enthousiast over <em>Één grote familie</em>: 'Saai' en 'irritante kinderen' Lees ook onze serierecensie van Eén grote familie. Sinds zaterdag kun je bij Videoland kijken naar de nieuwe humoristische dramaserie Één grote familie, van de hand van Chantal Janzen. Het gaat over samengestelde gezinnen, een voor velen herkenbaar onderwerp. In Shownieuws worden de reacties op de serie besproken en Eline de Ruig laat weten dat een aantal kijkers het inderdaad een herkenbare, heerlijke ‘wegkijk-serie’ vindt. Aan de andere kant zijn er ook negatieve reacties, zo wordt geklaagd dat de serie ‘saai’ is en dat de kinderen nogal ‘irritant’ zijn… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Één grote familie is sinds zaterdag 14 oktober te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Één grote familie terugkijken bij Gids.tv. Chantal Janzen geëmotioneerd door overlijden Daniëlle van 't Schip (Shownieuws) Bekijk deze video » Chantal Janzen over haar eigen Eén Grote Familie: "Moest ik echt in groeien" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: stiefzoon Chantal Janzen doet opvallende uitspraak bij première 'Eén Grote Familie' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's