Jerry in Lang Leve de Liefde: 'Wil graag een bedpartner met weinig ervaring' (video)

Jerry in Lang Leve de Liefde: 'Wil graag een bedpartner met weinig ervaring' (video)

Donderdag 19 oktober 2023 om 18:01

Jerry in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Wil graag een bedpartner met weinig ervaring' (video) De energie tussen Jerry en Kyomi lijkt vanaf het begin van de date in Lang Leve de Liefde heel goed te zijn. Op bed stellen ze elkaar vragen en moeten ze opdrachten doen. Jerry beeldt uit hoe hij met Kyomi wil dansen, maar als het gesprek gaat over ervaring in de slaapkamer stijgt de hitte pas echt... Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: is Julian een player of niet? Bekijk deze video » Kiki in Lang Leve De Liefde: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou' Bekijk deze video » Johan Vlemmix loopt blauwtje in Lang Leve de Liefde: 'Welterusten Johan' Bekijk deze video » Kiki stelt prangende vraag in Lang leve de liefde: 'Ben jij Johan Vlemmix?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde gemist? Avondeten maakt Johan Vlemmix 'helemaal niets uit' Bekijk deze video »
TV :

De energie tussen Jerry en Kyomi lijkt vanaf het begin van de date in Lang Leve de Liefde heel goed te zijn. Op bed stellen ze elkaar vragen en moeten ze opdrachten doen. Jerry beeldt uit hoe hij met Kyomi wil dansen, maar als het gesprek gaat over ervaring in de slaapkamer stijgt de hitte pas echt...

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's