Eerste reacties op RTL 4-programma The Jump: "Lijkt geacteerd", "Blijf op de radio"

Eerste reacties op RTL 4-programma The Jump: "Lijkt geacteerd", "Blijf op de radio"

Eerste reacties op RTL 4-programma <em>The Jump</em>: &quot;Lijkt geacteerd&quot;, &quot;Blijf op de radio&quot; In de kennisquiz The Jump, die gisteren van start ging bij RTL 4, hebben de deelnemers niet alleen de kans om geld te winnen, maar ze kunnen ook op een unieke manier het spel verlaten. De mensen thuis zijn niet erg enthousiast over het nieuwe zaterdagavondprogramma. Lees een aantal X-berichten (Twitter) hieronder. Flop?"Dit is zo traag en al helemaal voor de zaterdagavond. Geen spanning, geen publiek, en helaas voor Marieke heeft ze hét niet. Ze heeft echt wel talent, maar kan zo'n show gewoon (nog) niet dragen. Helaas voor #rtl4 weer een flop", schrijft iemand. Marieke Elsinga is niet erg gewild: "Meid, blijf lekker op de radio", wordt er geschreven. Lees de berichten hieronder. De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf 21 oktober elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv._ “Activeer de luiken”“Make the jump”Weer zo’n stompzinnige quiz op #RTL4Meid, blijf lekker op de radio….?#MariekeElsinga #Thejump #drama pic.twitter.com/llKbs1FAhB— GC (@GirbeCameron) October 21, 2023 Het lijkt een beetje geacteerd..? #thejump— Gabstar (@Gabstar307) October 21, 2023 Dit is zo traag en al helemaal voor de zaterdagavond. Geen spanning, geen publiek, en helaas voor Marieke heeft ze hét niet. Ze heeft echt wel talent, maar kan zo'n show gewoon (nog) niet dragen. Helaas voor #rtl4 weer een flop. #thejump #mariekeelsinga— Marcoes (@Marcoes84198421) October 21, 2023 #thejump Activeer de luiken.....Goed idee, weltrusten #saai #rtl4— Ard Cloo (@ClooArd) October 21, 2023 Ik had 50000 euro gewonnen. Te makkelijke vragen #thejump— Karin Riethoven (@karinriethoven) October 21, 2023 Ik ben geloof ik de enige, maar ik vind het wel een leuk programma ?? #thejump— Sandra (@xsandrapanda) October 21, 2023 Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van The Jump: vanaf 21 oktober te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Zaterdag begint The Jump met Marieke Elsinga: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Zondag 22 oktober 2023 om 09:43

In de kennisquiz The Jump, die gisteren van start ging bij RTL 4, hebben de deelnemers niet alleen de kans om geld te winnen, maar ze kunnen ook op een unieke manier het spel verlaten. De mensen thuis zijn niet erg enthousiast over het nieuwe zaterdagavondprogramma. Lees een aantal X-berichten (Twitter) hieronder.

Flop?
"Dit is zo traag en al helemaal voor de zaterdagavond. Geen spanning, geen publiek, en helaas voor Marieke heeft ze hét niet. Ze heeft echt wel talent, maar kan zo'n show gewoon (nog) niet dragen. Helaas voor #rtl4 weer een flop", schrijft iemand. Marieke Elsinga is niet erg gewild: "Meid, blijf lekker op de radio", wordt er geschreven. Lees de berichten hieronder.

De nieuwe kennisquiz The Jump is vanaf 21 oktober elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Jump terugkijken bij Gids.tv._

Actuele video's

Meer actuele video's