Wesley Sneijder over moeilijke opleiding bij Nyenrode: "Erg pittig" (video)

Wesley Sneijder over moeilijke opleiding bij Nyenrode: "Erg pittig" (video)

<em>Wesley Sneijder</em> over <em>moeilijke</em> opleiding bij Nyenrode: &quot;Erg pittig&quot; (video) Wesley Sneijder vindt zijn opleiding bij Nyenrode erg pittig. Dit zegt de voormalig voetballer tegen Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven. "In het leven is niks makkelijk"De ex-voetballer vertelde onlangs te gaan studeren aan het Amerikaanse Harvard en het Nederlandse Nyenrode. Aan Shownieuws legt Wesley nogmaals uit waarom: "Omdat ik echt dat stukje bij wil leren, een stukje maatwerk, waarvan ik denk dat het heel erg belangrijk is voor mijn toekomst als coach of technisch manager. Dus dat is de reden waarom ik die cursus ben gaan volgen." "Het is pittig, maar in het leven is niks makkelijk, toch?" vervolgt hij. "Als je ergens voor wil gaan, dan moet je iets weten en dan moet je pijn lijden. En dat doe ik nu ook..." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Moet Wesley Sneijder Ajax redden? (Veronica Offside) Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? René van der Gijp legt verdedigingsproblematiek Ajax bloot Bekijk deze video »
TV :
Zondag 22 oktober 2023 om 12:31

Wesley Sneijder vindt zijn opleiding bij Nyenrode erg pittig. Dit zegt de voormalig voetballer tegen Shownieuws. Bekijk het fragment hierboven.

"In het leven is niks makkelijk"
De ex-voetballer vertelde onlangs te gaan studeren aan het Amerikaanse Harvard en het Nederlandse Nyenrode. Aan Shownieuws legt Wesley nogmaals uit waarom: "Omdat ik echt dat stukje bij wil leren, een stukje maatwerk, waarvan ik denk dat het heel erg belangrijk is voor mijn toekomst als coach of technisch manager. Dus dat is de reden waarom ik die cursus ben gaan volgen." "Het is pittig, maar in het leven is niks makkelijk, toch?" vervolgt hij. "Als je ergens voor wil gaan, dan moet je iets weten en dan moet je pijn lijden. En dat doe ik nu ook..."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's