Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdagavond staat er weer een nieuwe aflevering van Het perfecte plaatje op het programma. Deze keer krijgen de BN’ers weer bijzondere fotografie-opdrachten voor hun kiezen. Alle fragmenten uit deze uitzending Het Perfecte Plaatje: Frans Duijts moet zijn angst voor clowns overwinnen (video) Bekijk deze video » Zien! Kamelen op blote billen van Waldemar Torenstra in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » KinderfeestjeIn een leeg schoolgebouw verzamelen de fotografen zich voor een feestelijke shoot. Ze gaan aan de slag met een uitnodiging voor een kinderfeestje. Het decor voor de tweede shoot is het menselijke lichaam met macropoppetjes als model. Beste kiekjesHet perfecte plaatje is een wedstrijd waarin bekende sterren gewapend met hun fotocamera de mooiste plaatjes proberen te schieten. Elke week krijgen ze nieuwe opdrachten en moet de minst presterende ster het programma verlaten. Onder anderen Loes Haverkort, Waldemar Torenstra, Henry Schut en Frans Duijts strijden nog om de titel.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 25 oktober 2023 om 22:08

Woensdagavond staat er weer een nieuwe aflevering van Het perfecte plaatje op het programma. Deze keer krijgen de BN’ers weer bijzondere fotografie-opdrachten voor hun kiezen.

Kinderfeestje
In een leeg schoolgebouw verzamelen de fotografen zich voor een feestelijke shoot. Ze gaan aan de slag met een uitnodiging voor een kinderfeestje. Het decor voor de tweede shoot is het menselijke lichaam met macropoppetjes als model.

Beste kiekjes
Het perfecte plaatje is een wedstrijd waarin bekende sterren gewapend met hun fotocamera de mooiste plaatjes proberen te schieten. Elke week krijgen ze nieuwe opdrachten en moet de minst presterende ster het programma verlaten. Onder anderen Loes Haverkort, Waldemar Torenstra, Henry Schut en Frans Duijts strijden nog om de titel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's