Hart van Nederland: sportauto crasht en belandt in sloot, bestuurder spoorloos (video)

Hart van Nederland: sportauto crasht en belandt in sloot, bestuurder spoorloos (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 13:38

<em>Hart van Nederland</em>: sportauto crasht en belandt in sloot, bestuurder spoorloos (video) Een dure sportauto is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de kop in het water in Landsmeer beland. De bestuurder van de auto ging er na de crash vandoor, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man (61) overleden bij ongeval in kaasfabriek Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video » TikTok sensatie: crompouce verovert de Nederlandse bakkerijen (video) Bekijk deze video » Video: FVD onderbreekt campagne na aanval op Thierry Baudet, dader alweer op vrije voeten Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij op straat in Spijkenisse (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een dure sportauto is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de kop in het water in Landsmeer beland. De bestuurder van de auto ging er na de crash vandoor, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's