Cast Friends over tragische dood Matthew Perry: 'We zijn een familie'

Cast Friends over tragische dood Matthew Perry: 'We zijn een familie'

Dinsdag 31 oktober 2023 om 19:25

Daags na het overlijden van Friends-ster Matthew Perry heerst er nog veel verdriet, ook bij de cast van de iconische serie. De sterren hebben hiervoor nog niet gereageerd op het overlijden van hun geliefde collega. Dinsdag brachten ze een gezamelijk statement naar buiten:

"We zijn allemaal zo kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen maar castmates. We zijn een familie. Er valt zoveel te zeggen, maar op dit moment gaan we even de tijd nemen om te rouwen en dit ondoorgrondelijke verlies te verwerken.”

“Te zijner tijd zullen we meer zeggen, als en wanneer we daartoe in staat zijn. Voor nu zijn onze gedachten en onze liefde bij Matty’s familie, zijn vrienden en iedereen die van hem hield over de hele wereld.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Cast <em>Friends</em> over tragische dood <em>Matthew Perry</em>: 'We zijn een familie' Daags na het overlijden van Friends-ster Matthew Perry heerst er nog veel verdriet, ook bij de cast van de iconische serie. De sterren hebben hiervoor nog niet gereageerd op het overlijden van hun geliefde collega. Dinsdag brachten ze een gezamelijk statement naar buiten: "We zijn allemaal zo kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen maar castmates. We zijn een familie. Er valt zoveel te zeggen, maar op dit moment gaan we even de tijd nemen om te rouwen en dit ondoorgrondelijke verlies te verwerken.” “Te zijner tijd zullen we meer zeggen, als en wanneer we daartoe in staat zijn. Voor nu zijn onze gedachten en onze liefde bij Matty’s familie, zijn vrienden en iedereen die van hem hield over de hele wereld.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Matthew Perry's grappigste momenten als Chandler Bing in Friends Bekijk deze video » Bekijk het liefdesverhaal van Matthew Perry en Monica Geller uit Friends Bekijk deze video » Fans rouwen om overleden Matthew Perry (54), lees de X-berichten Bekijk deze video » Zien! Uitgebreid overzicht van Matthew Perrys hoogte- én dieptepunten (RTL Boulevard) Bekijk deze video » De wereld rouwt om Friend Matthew Perry, welke actrice wil de hond van Perry adopteren? Bekijk deze video » Beluister: 911-call rond overlijden Matthew Perry Bekijk deze video » Friends-acteurs reageren op overlijden Matthew Perry: 'We zijn helemaal kapot' Bekijk deze video »
Entertainment :
Cast Friends over tragische dood Matthew Perry: 'We zijn een familie'

Actuele video's

Meer actuele video's