René van der Gijp over verkiezingsdebat-deelnemers: "Het is zo ongemakkelijk"

René van der Gijp over verkiezingsdebat-deelnemers: "Het is zo ongemakkelijk"

<em>René van der Gijp</em> over verkiezingsdebat-deelnemers: &quot;Het is zo ongemakkelijk&quot; René van der Gijp blikt terug op het RTL-verkiezingsdebat en heeft een tip voor het aankomende SBS-verkiezingsdebat. Hij laat ook weten dat hij het allemaal zo ongemakkelijk vindt: "Ze weten niet hoe ze moeten staan." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook René blikt terug op bordeelbezoeken: "Hier moet ik gewoon een keer naar binnen" Bekijk deze video » Johan over naakt koppel op het strand "Ik vind het ordinair en plat" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 7 november 2023 om 08:56

René van der Gijp blikt terug op het RTL-verkiezingsdebat en heeft een tip voor het aankomende SBS-verkiezingsdebat. Hij laat ook weten dat hij het allemaal zo ongemakkelijk vindt: "Ze weten niet hoe ze moeten staan."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's