René blikt terug op bordeelbezoeken: "Hier moet ik gewoon een keer naar binnen"

René blikt terug op bordeelbezoeken: "Hier moet ik gewoon een keer naar binnen"

René blikt terug op bordeelbezoeken: "Hier moet ik gewoon een keer naar binnen" Johan en René hebben het bij Vandaag Inside over bordeelbezoeken uit vervlogen tijden. Van der Gijp laat weten dat hij een weg kent waar veel van die bordelen stonden. Dat was een tussenweg van Antwerpen naar Lokeren. In die tijd dacht hij vaak: "Hier moet ik gewoon een keer naar binnen." De andere mannen aan tafel luisteren aandachtig naar zijn avonturen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: Is Johan Derksen wel of geen fan van Pieter Omtzigt? Bekijk deze video » Johan over naakt koppel op het strand "Ik vind het ordinair en plat" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 7 november 2023 om 08:42

Johan en René hebben het bij Vandaag Inside over bordeelbezoeken uit vervlogen tijden. Van der Gijp laat weten dat hij een weg kent waar veel van die bordelen stonden. Dat was een tussenweg van Antwerpen naar Lokeren. In die tijd dacht hij vaak: "Hier moet ik gewoon een keer naar binnen." De andere mannen aan tafel luisteren aandachtig naar zijn avonturen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's