Schattige beelden: Radio-dj Gijs Staverman is voor de eerste keer opa geworden

Schattige beelden: Radio-dj Gijs Staverman is voor de eerste keer opa geworden

Vrijdag 10 november 2023 om 11:03

Gijs Staverman verwelkomt zijn eerste kleinkind. De 57-jarige radio-dj deelt het vreugdevolle babynieuws op zijn Instagram-account.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: Radio-dj <em>Gijs Staverman</em> is voor de eerste keer <em>opa</em> geworden Gijs Staverman verwelkomt zijn eerste kleinkind. De 57-jarige radio-dj deelt het vreugdevolle babynieuws op zijn Instagram-account. Tekst gaat verder onder de video. James"Mag ik u allemaal voorstellen aan James! Zoon van Chanelle en Diederik. Zoals je misschien begrijpt ben ik een belachelijk trotse opa," schrijft Staverman bij een video van het jongetje. James is het zoontje van Chanelle, de dochter van Stavermans vriendin Cher. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Ruud de Wild en Gijs Staverman halen geld op voor het KWF Bekijk deze video » HLF8 gemist? Gijs Staverman verloor weddenschap met zoon: 'Baard eraf' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

James
"Mag ik u allemaal voorstellen aan James! Zoon van Chanelle en Diederik. Zoals je misschien begrijpt ben ik een belachelijk trotse opa," schrijft Staverman bij een video van het jongetje. James is het zoontje van Chanelle, de dochter van Stavermans vriendin Cher.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's