Drama in Herwijnen: dode door ongeval tijdens dijkwerkzaamheden aan de Waal

Drama in Herwijnen: dode door ongeval tijdens dijkwerkzaamheden aan de Waal

Drama in <em>Herwijnen</em>: dode door ongeval tijdens dijkwerkzaamheden aan <em>de Waal</em> Tijdens werkzaamheden aan de dijk tussen Gorinchem en Waardenburg (Gelderland) is maandagochtend iemand verongelukt. Volgens de politie was daar een vrachtwagen bij betrokken, maar wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Aan het werk langs de WaalEen woordvoerder van de inspectie laat weten dat het slachtoffer langs de Waal aan het werk was. Daar waren maandagochtend werkzaamheden om de dijk te versterken. De Nederlandse Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het voorval bij Herwijnen. Over de identiteit van de overledene is niets bekendgemaakt. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Greta Thunberg spreekt zich uit over conflict in Gaza bij klimaatmars: 'Cease-fire now' Bekijk deze video » Grote ravage en meerdere gewonden bij ongeval A4 bij Leiden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 13 november 2023 om 15:22

Tijdens werkzaamheden aan de dijk tussen Gorinchem en Waardenburg (Gelderland) is maandagochtend iemand verongelukt. Volgens de politie was daar een vrachtwagen bij betrokken, maar wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Aan het werk langs de Waal
Een woordvoerder van de inspectie laat weten dat het slachtoffer langs de Waal aan het werk was. Daar waren maandagochtend werkzaamheden om de dijk te versterken. De Nederlandse Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het voorval bij Herwijnen. Over de identiteit van de overledene is niets bekendgemaakt.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's