Lang Leve de Liefde: wordt deze date verpest door een IKEA-kastje?

Lang Leve de Liefde: wordt deze date verpest door een IKEA-kastje?

Maandag 13 november 2023 om 21:08

Menig relatie is er door uit gegaan. Vele scheidingen zijn getekend met het instructieboekje in hand. De IKEA-kast. Een vijand van veel relaties. Te weinig onderdelen en te veel schroeven, het is een echte test. Kunnen deze vrijgezellen het wel aan tijdens hun eerste date? Gaan ze het kastje in elkaar kunnen zetten zonder te schreeuwen? Spannende beelden bij Lang leve de Liefde.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: wordt deze date verpest door een <em>IKEA-kastje</em>? Menig relatie is er door uit gegaan. Vele scheidingen zijn getekend met het instructieboekje in hand. De IKEA-kast. Een vijand van veel relaties. Te weinig onderdelen en te veel schroeven, het is een echte test. Kunnen deze vrijgezellen het wel aan tijdens hun eerste date? Gaan ze het kastje in elkaar kunnen zetten zonder te schreeuwen? Spannende beelden bij Lang leve de Liefde. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: John werkt yoghurt onsmakelijk naar binnen en begint over diarree Bekijk deze video » Gooitzen 'flirt' met Lisanne in Lang Leve De Liefde: 'Heb graag de leiding in bed' (video) Bekijk deze video » Milan stellig over Fabiënne's gewoontes in Lang Leve De Liefde: "Dan ben je ook niet wijs hoor!" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's