Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Dit gaat helemaal de verkeerde kant op' (video)

Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Dit gaat helemaal de verkeerde kant op' (video)

Woensdag 15 november 2023 om 12:59

Ongemak in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Dit gaat helemaal de verkeerde kant op' (video) Robin komt niet zo goed uit haar woorden. Ze probeert Cindy iets te vertellen, maar dat lukt allesbehalve. Cindy snapt er niks van, en Robin blijft proberen. Wat zou Robin haar nou willen vertellen? 'Ik vind je een beetje op mij lijken.' Gelukkig lijken ze er wel lol in te hebben. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Gooitzen 'flirt' met Lisanne in Lang Leve De Liefde: 'Heb graag de leiding in bed' (video) Bekijk deze video » Een potje 'Jeu de boulen' in Lang Leve De Liefde valt nog niet mee Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Willem heeft een hekel aan de make-up van Ria Bekijk deze video »
TV :

Robin komt niet zo goed uit haar woorden. Ze probeert Cindy iets te vertellen, maar dat lukt allesbehalve. Cindy snapt er niks van, en Robin blijft proberen. Wat zou Robin haar nou willen vertellen? 'Ik vind je een beetje op mij lijken.' Gelukkig lijken ze er wel lol in te hebben.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's