'Mildere' Geert Wilders draait; zet Het Debat van Nederland op scherp (video)

'Mildere' Geert Wilders draait; zet Het Debat van Nederland op scherp (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 19:29

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien?

'Mildere' Geert Wilders draait; zet <em>Het Debat van Nederland</em> op scherp (video) De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan: waar en wanneer kun je debatten op tv zien? In het SBS6-verkiezingsdebat Het Debat van Nederland ging het er gisterenavond heftig aan toe. Met minder dan een week voor de verkiezingen werden de aanvallen persoonlijker en het inhoudelijke debat een stuk feller dan we tot nu toe zagen. Dilan Yesilgöz (VVD), Geert Wilders (PVV), Pieter Omtzigt (NSC) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) spraken met elkaar én met de kiezer over wonen, immigratie en armoede. Wilders, die eerder bekendmaakte zich van zijn mildere kant te laten zien, liet dit donderdag geheel varen en was weer helemaal zichzelf, zo is in bovenstaand overzicht te zien. Het Debat van Nederland was donderdag 16 november te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je [Het Debat van Nederland terugkijken](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/het-debat-van-nederland/) via Gids.tv.
Politiek :
'Mildere' Geert Wilders draait; zet Het Debat van Nederland op scherp (video)

In het SBS6-verkiezingsdebat Het Debat van Nederland ging het er gisterenavond heftig aan toe. Met minder dan een week voor de verkiezingen werden de aanvallen persoonlijker en het inhoudelijke debat een stuk feller dan we tot nu toe zagen. Dilan Yesilgöz (VVD), Geert Wilders (PVV), Pieter Omtzigt (NSC) en Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA) spraken met elkaar én met de kiezer over wonen, immigratie en armoede. Wilders, die eerder bekendmaakte zich van zijn mildere kant te laten zien, liet dit donderdag geheel varen en was weer helemaal zichzelf, zo is in bovenstaand overzicht te zien.

Het Debat van Nederland was donderdag 16 november te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je [Het Debat van Nederland terugkijken](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/het-debat-van-nederland/) via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's