Bas Muijs over hartinfarct: 'Ik kon de trap niet meer op lopen' (video)

Bas Muijs over hartinfarct: 'Ik kon de trap niet meer op lopen' (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 11:31

Bas Muijs vertelde in Shownieuws openhartig over zijn hartinfarct. 'Ik kon op een gegeven moment de trap niet meer goed oplopen.'

<em>Bas Muijs</em> over hartinfarct: 'Ik kon de trap niet meer op lopen' (video) Bas Muijs vertelde in Shownieuws openhartig over zijn hartinfarct. 'Ik kon op een gegeven moment de trap niet meer goed oplopen.' KlachtenBas Muijs vertelde vrijdag in Shownieuws over zijn hartinfarct. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter met de acteur, maar het was toch even schrikken. 'Ik schrok me echt rot.' Muijs vertelt onder andere dat hij merkte dat hij de trap niet meer op kon en eerder al zwetend wakker werd. Pas toen hij in elkaar zakte op het schoolplein merkte hij dat het menens was. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Emotionele Yolanthe Cabau deelt babynieuws met volgers: 'Welkom op de wereld' Bekijk deze video » Video: Alain Clark en vader ontroeren 538-luisteraars met live-versie Father And Friend Bekijk deze video » Comeback van Geer en Goor? 'Geruchten zijn hardnekkig' (video) Bekijk deze video »
TV :

Klachten
Bas Muijs vertelde vrijdag in Shownieuws over zijn hartinfarct. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter met de acteur, maar het was toch even schrikken. 'Ik schrok me echt rot.' Muijs vertelt onder andere dat hij merkte dat hij de trap niet meer op kon en eerder al zwetend wakker werd. Pas toen hij in elkaar zakte op het schoolplein merkte hij dat het menens was.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's