Quido van de Graaf zingt This Is the Moment, bekijk het Ranking the Talent-fragment

Quido van de Graaf zingt This Is the Moment, bekijk het Ranking the Talent-fragment

<em>Quido van de Graaf</em> zingt <em>This Is the Moment</em>, bekijk het <em>Ranking the Talent</em>-fragment Quido van de Graaf zingt zaterdag in de SBS6-talentenshow Ranking the Talent het nummer This Is the Moment van René Froger. De jury en het publiek vinden het erg mooi. Bekijk het fragment hierboven. Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Favoriet Danylo & Karolina doen spetterende acrobaten show, bekijk de beelden Bekijk deze video » Ranking the Talent gemist? Alexandra Malter doet waanzinnige hoelahoep act Bekijk deze video »
TV :
Sunday 26 November 2023 om 10:10

Quido van de Graaf zingt zaterdag in de SBS6-talentenshow Ranking the Talent het nummer This Is the Moment van René Froger. De jury en het publiek vinden het erg mooi. Bekijk het fragment hierboven.

Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's