Zien: bij deze schaatsclub wordt dit weekend de eerste marathon op natuurijs gereden

Zien: bij deze schaatsclub wordt dit weekend de eerste marathon op natuurijs gereden

Donderdag 30 november 2023 om 13:55

Dit weekend dalen de temperaturen tot -7 graden, wat betekent dat schaatsclubs hun best zullen doen om mogelijk de allereerste marathon op natuurijs van het seizoen te organiseren. De 538 Ochtendshow had een gesprek met een van deze schaatsclubs.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: bij deze <em>schaatsclub</em> wordt dit weekend de <em>eerste marathon op natuurijs</em> gereden Dit weekend dalen de temperaturen tot -7 graden, wat betekent dat schaatsclubs hun best zullen doen om mogelijk de allereerste marathon op natuurijs van het seizoen te organiseren. De 538 Ochtendshow had een gesprek met een van deze schaatsclubs. Tekst gaat verder onder de video. HaaksbergenHet dorp Haaksbergen in Overijssel hoopt dit jaar de primeur te hebben voor de eerste marathon op natuurijs. Met de al aanhoudende vorst in het oosten van ons land, en als de kou aanhoudt, verwacht Mark van der Meijde, voorzitter van IJsch Haaksbergen, dat ze zaterdag gereed zullen zijn. Bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow hierboven. Bekijk ook Zien: eerste marathon op natuurijs werd geschaatst in Burgum Bekijk deze video » André Hazes jr. schaatst op natuurijs: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Entertainment :

Haaksbergen
Het dorp Haaksbergen in Overijssel hoopt dit jaar de primeur te hebben voor de eerste marathon op natuurijs. Met de al aanhoudende vorst in het oosten van ons land, en als de kou aanhoudt, verwacht Mark van der Meijde, voorzitter van IJsch Haaksbergen, dat ze zaterdag gereed zullen zijn.

Bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's