Gravin Eloise van Oranje deelt heftig verhaal: 'Ik ben aangerand in de trein' (video)

Gravin Eloise van Oranje deelt heftig verhaal: 'Ik ben aangerand in de trein' (video)

Monday 4 December 2023 om 16:11

Eloise van Oranje is op TikTok openhartig over een heel naar incident: ze is aangerand in te trein, zo vertelt ze. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Gravin <em>Eloise van Oranje</em> deelt heftig verhaal: 'Ik ben aangerand in de trein' (video) Eloise van Oranje is op TikTok openhartig over een heel naar incident: ze is aangerand in te trein, zo vertelt ze. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. AangerandHet heftige incident is anderhalf jaar geleden gebeurd, vertelt de Gravinfluencer. 'Gelukkig ben ik voor mezelf opgekomen. Ik heb hem met de grond gelijk gemaakt.' Later voegt ze toe: 'Niet fysiek, maar met woorden.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: hoe gaat het nu tussen Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie? Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik ga, voordat ik iemand een klap op zijn bek geef' Bekijk deze video » Suzan & Freek trouwden in klooster in Duitsland: 'Prachtige jurk' Bekijk deze video »
Nieuws :

Aangerand
Het heftige incident is anderhalf jaar geleden gebeurd, vertelt de Gravinfluencer. 'Gelukkig ben ik voor mezelf opgekomen. Ik heb hem met de grond gelijk gemaakt.' Later voegt ze toe: 'Niet fysiek, maar met woorden.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's