Video: familie en collega’s nemen afscheid van Cilly Dartell tijdens indrukwekkende uitvaart

Video: familie en collega’s nemen afscheid van Cilly Dartell tijdens indrukwekkende uitvaart

Woensdag 13 december 2023 om 19:20

Een dag doordrenkt met emoties voor de familie en vrienden van Cilly Dartell, want vandaag wordt de uitvaart van de overleden presentatrice gehouden. Aran Bade had na de bijzondere dienst de gelegenheid om met haar oud-collega's te spreken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>familie en collega’s</em> nemen afscheid van <em>Cilly Dartell</em> tijdens indrukwekkende <em>uitvaart</em> Een dag doordrenkt met emoties voor de familie en vrienden van Cilly Dartell, want vandaag wordt de uitvaart van de overleden presentatrice gehouden. Aran Bade had na de bijzondere dienst de gelegenheid om met haar oud-collega's te spreken. Tekst gaat verder onder de video. Cilly DartellVorige woensdag is Cilly overleden op 66-jarige leeftijd. De voormalige presentatrice van Hart van Nederland was al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat ze leed aan uitgezaaide longkanker en niet veel tijd meer had. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Bridget Maasland over overlijden Cilly Dartell: 'Stond zo positief in het leven' Bekijk deze video » Zien! Shownieuws herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière Bekijk deze video »
TV :
Video: familie en collega’s nemen afscheid van Cilly Dartell tijdens indrukwekkende uitvaart

Cilly Dartell
Vorige woensdag is Cilly overleden op 66-jarige leeftijd. De voormalige presentatrice van Hart van Nederland was al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat ze leed aan uitgezaaide longkanker en niet veel tijd meer had.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's