Koninklijke ophef: namen van racistische royals uitgelekt in Nederlandse editie van 'Endgame'

Koninklijke ophef: namen van racistische royals uitgelekt in Nederlandse editie van 'Endgame'

Woensdag 29 november 2023 om 21:24

Gisteren werd de Nederlandse versie van het boek Endgame halsoverkop uit de handel gehaald. Het boek, dat sappige details bevat over het Britse Koningshuis, bevatte namelijk de namen van de royals die beschuldigd worden van racistische opmerkingen over de huidskleur van Archie.

Tekst gaat verder onder de video.

Koninklijke ophef: namen van <em>racistische royals</em> uitgelekt in <em>Nederlandse</em> editie van <em>'Endgame'</em> Gisteren werd de Nederlandse versie van het boek Endgame halsoverkop uit de handel gehaald. Het boek, dat sappige details bevat over het Britse Koningshuis, bevatte namelijk de namen van de royals die beschuldigd worden van racistische opmerkingen over de huidskleur van Archie. Tekst gaat verder onder de video. Golf van ophefDe onbedoelde publicatie van de namen zorgde voor een golf van ophef. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje in de internationale pers, waardoor het vandaag het gesprek van de dag is, niet alleen in Nederland maar ook in het Verenigd Koninkrijk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Koninklijke ophef: namen van racistische royals uitgelekt in Nederlandse editie van 'Endgame'

Golf van ophef
De onbedoelde publicatie van de namen zorgde voor een golf van ophef. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje in de internationale pers, waardoor het vandaag het gesprek van de dag is, niet alleen in Nederland maar ook in het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's