Emotie loopt op bij Margreet in Winter Vol Liefde: 'Mis mijn zoon' (video)

Emotie loopt op bij Margreet in Winter Vol Liefde: 'Mis mijn zoon' (video)

Donderdag 21 december 2023 om 17:33

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

Emotie loopt op bij Margreet in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Mis mijn zoon' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 De eerste week van Winter Vol Liefde maakte al meerdere keren indruk op de kijker. Zo ook het verhaal van Guido en Margreet. Het is hartstikke leuk in Zweden bij dit stel, maar dan wordt Margreet ziek en heeft ze ook nog eens last van heimwee. En dat zorgt voor de nodige emoties. Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Winter Vol Liefde: dampende date voor Benjamin en Joshua Bekijk deze video » Edith lacht uitslover Bart uit in Winter Vol Liefde: "Dat was een bar slecht idee" Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Nicky gaat door na afwijzing Benjamin, gelooft nog steeds in de liefde Bekijk deze video »
TV :
Emotie loopt op bij Margreet in Winter Vol Liefde: 'Mis mijn zoon' (video)

De eerste week van Winter Vol Liefde maakte al meerdere keren indruk op de kijker. Zo ook het verhaal van Guido en Margreet. Het is hartstikke leuk in Zweden bij dit stel, maar dan wordt Margreet ziek en heeft ze ook nog eens last van heimwee. En dat zorgt voor de nodige emoties.

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's