Agent houdt Kimberley voor de gek met blaastest op portofoon (Hart van Nederland)

Agent houdt Kimberley voor de gek met blaastest op portofoon (Hart van Nederland)

Agent houdt Kimberley voor de gek met blaastest op portofoon (<em>Hart van Nederland</em>) Nagelstyliste Kimberley vraagt een agent om een blaastest te mogen doen omdat ze dat nog nooit heeft gedaan. De agent vindt het goed maar houdt haar voor de gek en laat Kimberley op de portofoon blazen. Iedereen gaat stuk! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Porsche te water na ontploffing achter stuur (video) Bekijk deze video » Waar is de mooiste kerststraat van Nederland? Dit zijn de genomineerden Bekijk deze video » Vermissing Thomas: enorme zoekactie gaande in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 20 december 2023 om 13:30

Nagelstyliste Kimberley vraagt een agent om een blaastest te mogen doen omdat ze dat nog nooit heeft gedaan. De agent vindt het goed maar houdt haar voor de gek en laat Kimberley op de portofoon blazen. Iedereen gaat stuk!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's