Huub Stapel over Amsterdamned 2: 'Het script is geweldig, mét spectaculaire achtervolging'

Huub Stapel over Amsterdamned 2: 'Het script is geweldig, mét spectaculaire achtervolging'

Vrijdag 22 december 2023 om 09:40

Amsterdamned 2 komt eraan, een vervolg op de legendarische Dick Maas-film uit 1988. Huub Stapel neemt wederom de hoofdrol voor zijn rekening en hij kan niet wachten tot de opnames beginnen: 'Het script is geweldig.'

Achtervolging
Stapel kruipt wederom in de rol van Eric Visser: 'Ik ben een gepensioneerde inspecteur en ik word teruggehaald om eens te kijken wat er nou weer allemaal in de grachten gebeurt.' Ook nu kunnen we in ieder geval weer gaan genieten van een spectaculaire achtervolging door de Amsterdamse wateren. Dat belooft wat.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Huub Stapel over <em>Amsterdamned 2</em>: 'Het script is geweldig, mét spectaculaire achtervolging' Amsterdamned 2 komt eraan, een vervolg op de legendarische Dick Maas-film uit 1988. Huub Stapel neemt wederom de hoofdrol voor zijn rekening en hij kan niet wachten tot de opnames beginnen: 'Het script is geweldig.' AchtervolgingStapel kruipt wederom in de rol van Eric Visser: 'Ik ben een gepensioneerde inspecteur en ik word teruggehaald om eens te kijken wat er nou weer allemaal in de grachten gebeurt.' Ook nu kunnen we in ieder geval weer gaan genieten van een spectaculaire achtervolging door de Amsterdamse wateren. Dat belooft wat. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Vogel-overlast bij Mr. Frank Visser: 'We hebben er de hele dag last van, geluid is bijzonder irritant' Bekijk deze video » ZIEN: Marco Borsato proost op zijn 57e verjaardag, mét Leontine (video) Bekijk deze video » Johan Derksen doet pikante onthulling: 'Dat duurt bij mij drie dagen, op mijn 74e' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's