RTL Nieuws: zo redt journalist levens door schutter Praag af te leiden (video)

RTL Nieuws: zo redt journalist levens door schutter Praag af te leiden (video)

Vrijdag 22 december 2023 om 18:08

<em>RTL Nieuws</em>: zo redt journalist levens door schutter Praag af te leiden (video) Journalist Jiri Forman trok de aandacht van de schutter in Praag gisteren, zodat andere mensen weg konden komen. Dit zag je in RTL Nieuws. De journalist kon zelf gelukkig ook ontkomen. Na afloop gaf hij aan dat hij dekking had en daarom het risico durfde te nemen om de schutter af te leiden. Bekijk de heftige beelden van RTL Nieuws hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: avonturiers in Castricum trotseren Storm Pia en zwemmen in zee (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: wolven klimmen over hekken Hoge Veluwe (video) Bekijk deze video » Zien: koninklijke familie poseert voor winterfotosessie met hondje Mambo Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: zo redt journalist levens door schutter Praag af te leiden (video)

Journalist Jiri Forman trok de aandacht van de schutter in Praag gisteren, zodat andere mensen weg konden komen. Dit zag je in RTL Nieuws. De journalist kon zelf gelukkig ook ontkomen. Na afloop gaf hij aan dat hij dekking had en daarom het risico durfde te nemen om de schutter af te leiden. Bekijk de heftige beelden van RTL Nieuws hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's