Zien: Martien Meiland gilt het uit tijdens kleiduifschieten (Kerst met de familie Meiland)

Zien: Martien Meiland gilt het uit tijdens kleiduifschieten (Kerst met de familie Meiland)

Zien: Martien Meiland <em>gilt</em> het uit tijdens kleiduifschieten (<em>Kerst met de familie Meiland</em>) Vanavond zien we Kerst met de familie Meiland bij SBS6. De familie is met de trein afgereisd naar Groot-Brittannië. Deze rit verliep niet helemaal lekker, want Erica verloor haar koffer in de trein. Eindelijk op locatie is de familie gaan kleiduifschieten. Bekijk beelden hiervan direct hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Boze Erica in Kerst met de familie Meiland: koffer kwijt door wegrijdende trein (video) Bekijk deze video » ZIEN: Martien Meiland krijgt stringdragende kerstman als kerstkado Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 13:23

Vanavond zien we Kerst met de familie Meiland bij SBS6. De familie is met de trein afgereisd naar Groot-Brittannië. Deze rit verliep niet helemaal lekker, want Erica verloor haar koffer in de trein. Eindelijk op locatie is de familie gaan kleiduifschieten. Bekijk beelden hiervan direct hieronder.

Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's