Vijftig Abrahams voor Frans Bauer op surpriseparty: "Je sluit toch de magische vier af"

Vijftig Abrahams voor Frans Bauer op surpriseparty: "Je sluit toch de magische vier af"

Donderdag 4 januari om 08:19

Frans Bauer kan terugkijken op een grootse verjaardag. Er hadden zich maar liefst vijftig fans als Abraham verkleed op de surpriseparty die voor hem georganiseerd was.

Magische vier
Frans Bauer zag er wel een klein beetje tegenop: "Je sluit toch de magische vier af", aldus de jarige Job. Gelukkig doet het hem niets en heeft hij een fantastisch feest gehad. Met zo veel hoogtepunten zoals het feit dat zijn moeder er nog bij kon zijn om hem te feliciteren en bijzondere kado's als een kettinkje met een gouden microfoontje, een schilderij, te veel om op te noemen vertelt Frans Bauer aan Shownieuws.

Bekijk het fragment met beelden van Frans' surpriseparty uit Shownieuws hieronder

<em>Vijftig Abrahams</em> voor <em>Frans Bauer</em> op surpriseparty: &quot;Je sluit toch de magische vier af&quot; Frans Bauer kan terugkijken op een grootse verjaardag. Er hadden zich maar liefst vijftig fans als Abraham verkleed op de surpriseparty die voor hem georganiseerd was. Magische vierFrans Bauer zag er wel een klein beetje tegenop: "Je sluit toch de magische vier af", aldus de jarige Job. Gelukkig doet het hem niets en heeft hij een fantastisch feest gehad. Met zo veel hoogtepunten zoals het feit dat zijn moeder er nog bij kon zijn om hem te feliciteren en bijzondere kado's als een kettinkje met een gouden microfoontje, een schilderij, te veel om op te noemen vertelt Frans Bauer aan Shownieuws. Bekijk het fragment met beelden van Frans' surpriseparty uit Shownieuws hieronder Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gaan André en Roxeanne Hazes samen de strijd aan tegen Rachel? (Shownieuws) Bekijk deze video » Marco Schuitmaker reageert op auto-ongeluk: 'Enorm schrikken' (video) Bekijk deze video » Wolter Kroes schuldbewust na auto-ongeluk bij Wormerveer: 'Ben door rood gereden' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's