Zien! Lang Leve de Liefde over bodycounts, high five en rijscholen

Zien! Lang Leve de Liefde over bodycounts, high five en rijscholen

Woensdag 3 januari om 16:34

In Lang Leve de Liefde hebben Romana en Daniël in de hottub een discussie over 'bodycounts' en de dubbele standaard die hierover heerst. Vrouwen met een hoge bodycount zijn sletten en mannen krijgen een high five.

Rijschool
Hoe oneerlijk ze dit ook vindt, Ramona heeft een voorkeur voor een hoge bodycount als het om een bedpartner gaat. Wat haar betreft heeft de man veel ervaring want Ramona heeft er geen zin in om het hem te leren. Tenslotte is zij geen rijschool...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Zien! <em>Lang Leve de Liefde</em> over bodycounts, high five en rijscholen In Lang Leve de Liefde hebben Romana en Daniël in de hottub een discussie over 'bodycounts' en de dubbele standaard die hierover heerst. Vrouwen met een hoge bodycount zijn sletten en mannen krijgen een high five. RijschoolHoe oneerlijk ze dit ook vindt, Ramona heeft een voorkeur voor een hoge bodycount als het om een bedpartner gaat. Wat haar betreft heeft de man veel ervaring want Ramona heeft er geen zin in om het hem te leren. Tenslotte is zij geen rijschool... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Lang Leve de Liefde: waar kun je André 's nachts voor wakker maken? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: de hottub zet deze date in vuur en vlam! Bekijk deze video » Samuel in Lang Leve de Liefde: 'Ik liet 3 dates op hetzelde moment komen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's