Samuel in Lang Leve de Liefde: 'Ik liet 3 dates op hetzelde moment komen'

Samuel in Lang Leve de Liefde: 'Ik liet 3 dates op hetzelde moment komen'

Woensdag 3 januari om 11:20

Samuel vertelt zijn date Anna dat hij in het verleden eens drie dates op hetzelfde moment ergens heeft laten opdraven: 'Een is er toen kwaad wegeggaan en met die andere twee was het eigenlijk hartstikke leuk. We hebben een hele leuke avond gehad.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Samuel in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik liet 3 dates op hetzelde moment komen' Samuel vertelt zijn date Anna dat hij in het verleden eens drie dates op hetzelfde moment ergens heeft laten opdraven: 'Een is er toen kwaad wegeggaan en met die andere twee was het eigenlijk hartstikke leuk. We hebben een hele leuke avond gehad.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: de hottub zet deze date in vuur en vlam! Bekijk deze video » 'Plastic' Amy Rose WOEST op Kelsey in Winter Vol Liefde: 'Dat doe je gewoon niet!' Bekijk deze video » Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's