Hart van Nederland: voetganger geschept op zebrapad, komt meters verderop terecht (video)

Hart van Nederland: voetganger geschept op zebrapad, komt meters verderop terecht (video)

Woensdag 3 januari om 21:01

<em>Hart van Nederland</em>: voetganger geschept op zebrapad, komt meters verderop terecht (video) In Rijswijk is volgens Hart van Nederland een voetganger geschept op het zebrapad. Het slachtoffer werd enkele meters meegesleurd. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Evacuatie bewoners woonboten noodzakelijk in Maastricht (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: op meerdere plekken overlast door hoogwater (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: indrukwekkende stille tocht voor overleden Stanley (14) bij skiongeluk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Rijswijk is volgens Hart van Nederland een voetganger geschept op het zebrapad. Het slachtoffer werd enkele meters meegesleurd. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's