Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo heeft geheimen voor Janine (video)

Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo heeft geheimen voor Janine (video)

Donderdag 4 januari om 17:20

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: Ludo heeft geheimen voor Janine (video) In Goede Tijden, Slechte Tijden probeert Janine de misstanden bij het bedrijf RecycleNL tot op de bodem uit te zoeken. Ludo weet meer en in vertrouwen wil hij haar vertellen wat hij weet, maar alleen als ze het geheim houdt voor het grote publiek. Gaat Janine dit doen? Bekijk de beelden van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Wintercliff GTST: hoe loopt deze heftige gijzeling af? Bekijk deze video » Trailer: dit gebeurt er deze maand in Goede Tijden, Slechte Tijden! Bekijk deze video » Goede Tijden of Slechte Tijden voor Linda? Babette van Veen onthult alle GTST-cliffhanger details Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo heeft geheimen voor Janine (video)

In Goede Tijden, Slechte Tijden probeert Janine de misstanden bij het bedrijf RecycleNL tot op de bodem uit te zoeken. Ludo weet meer en in vertrouwen wil hij haar vertellen wat hij weet, maar alleen als ze het geheim houdt voor het grote publiek. Gaat Janine dit doen?

Bekijk de beelden van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's