Schaatsers pakken laatste kans op natuurijs: 'Dit hebben we gemist' (video)

Schaatsers pakken laatste kans op natuurijs: 'Dit hebben we gemist' (video)

Donderdag 11 januari om 18:04

Schaatsers pakken laatste kans op <em>natuurijs</em>: 'Dit hebben we gemist' (video) Het Zuid-Hollandse Koudekerk aan de Rijn heeft een prachtige natuurijsbaan en die ging vanochtend vroeg open, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. De eerste mensen stonden te springen om de baan op te gaan voor de dooi invalt. En ze werden niet teleurgesteld: de beelden zijn prachtig! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dierenbescherming drukker dan ooit door vastgevroren watervogels (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee husky's in Eemnes vallen opnieuw vier schapen aan (video) Bekijk deze video » Nieuwe beelden van dollemansrit in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Schaatsers pakken laatste kans op natuurijs: 'Dit hebben we gemist' (video)

Het Zuid-Hollandse Koudekerk aan de Rijn heeft een prachtige natuurijsbaan en die ging vanochtend vroeg open, zo is te zien in bovenstaande video van Hart van Nederland. De eerste mensen stonden te springen om de baan op te gaan voor de dooi invalt. En ze werden niet teleurgesteld: de beelden zijn prachtig!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's