Zaterdag in The Tribute - Battle of the Bands: Gloria’s Sound Machine gaat los!

Zaterdag in The Tribute - Battle of the Bands: Gloria’s Sound Machine gaat los!

Zaterdag in <em>The Tribute - Battle of the Bands</em>: Gloria’s Sound Machine gaat los! Zaterdag is het tijd voor een gloednieuwe aflevering van The Tribute - Battle of the Bands. In eerste beelden is te zien dat Gloria’s Sound Machine helemaal losgaat... Ode aan Gloria EstefanIn het muzikale programma nemen diverse coverbands het tegen elkaar op. Dat doen ze vol overgave, want ze kunnen een optreden in de Ziggo Dome winnen. Gloria’s Sound Machine geeft zaterdag een spetterend optreden, zo is te zien in eerste beelden. Iedereen in de studio swingt mee met Oye Mi Canto van Gloria Estefan en Miami Sound Machine. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van The Tribute - Battle of the Bands hieronder. The Tribute - Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) The Tribute - Battle of the Bands: Tribute to Toto schittert met de hit 'Pamela' Bekijk deze video » The Tribute - Battle of the Bands: Bee Gees Forever verrassen met 'Massachusetts' en betoverende samenzang! Bekijk deze video » The Tribute - Battle of the Bands: het publiek vliegt mee op de mooie klanken van Sinatra by Douglas & BOSCO Bekijk deze video »
Vrijdag 19 januari om 16:11

Zaterdag is het tijd voor een gloednieuwe aflevering van The Tribute - Battle of the Bands. In eerste beelden is te zien dat Gloria’s Sound Machine helemaal losgaat...

Ode aan Gloria Estefan
In het muzikale programma nemen diverse coverbands het tegen elkaar op. Dat doen ze vol overgave, want ze kunnen een optreden in de Ziggo Dome winnen. Gloria’s Sound Machine geeft zaterdag een spetterend optreden, zo is te zien in eerste beelden. Iedereen in de studio swingt mee met Oye Mi Canto van Gloria Estefan en Miami Sound Machine.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van The Tribute - Battle of the Bands hieronder.

The Tribute - Battle of the Bands is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's