Stars On Stage: Gerard Joling geeft alles bij vertolking Tonight uit West Side Story (video)

Stars On Stage: Gerard Joling geeft alles bij vertolking Tonight uit West Side Story (video)

Vrijdag 19 januari om 21:47

Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 19 januari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Gerard Joling heeft opnieuw indruk gemaakt in Stars On Stage. Dit keer met zijn vertolking van een klassieker uit West Side Story.

<em>Stars On Stage</em>: Gerard Joling geeft alles bij vertolking <em>Tonight</em> uit <em>West Side Story</em> (video) Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 19 januari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling heeft opnieuw indruk gemaakt in Stars On Stage. Dit keer met zijn vertolking van een klassieker uit West Side Story. IndrukwekkendGerard Joling is niet bang om een paar hoge noten te zingen. Het lied Tonight uit West Side Story lijkt dan ook op zijn lijf geschreven. Jury én publiek zijn onder de indruk, maar is het ook genoeg voor een plek in de volgende show? Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Stars On Stage start 5 januari op RTL 4: dit zijn de BN'ers die meedoen (video) Bekijk deze video » Zenuwachtige John de Bever in Stars on Stage: "Alles moet ook nog met Amsterdams accent" Bekijk deze video » De Oranjewinter terug: Hélène Hendriks' outfit op X en John de Bever die lach niet van gezicht kreeg Bekijk deze video »
TV :
Stars On Stage: Gerard Joling geeft alles bij vertolking Tonight uit West Side Story (video)

Indrukwekkend
Gerard Joling is niet bang om een paar hoge noten te zingen. Het lied Tonight uit West Side Story lijkt dan ook op zijn lijf geschreven. Jury én publiek zijn onder de indruk, maar is het ook genoeg voor een plek in de volgende show?

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's